Verstopping in uw riool?

Ervaart u problemen met uw riolering zoals een verstopte afvoer, een onaangename geur, of water dat niet meer goed wegloopt? Ontstoppingsdienst Koelman staat voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontstoppen en onderhouden van rioleringen bieden wij u een snelle en efficiënte oplossing voor uw rioolproblemen.

Bas Koelman, eigenaar en drijvende kracht achter Ontstoppingsdienst Koelman, is gevestigd in De Moer en bedient met trots klanten in de regio’s Breda, Den Bosch en Tilburg. Onze specialisatie ligt in het vakkundig aanpakken van verstoppingen en het preventief onderhouden van rioleringssystemen om toekomstige problemen te voorkomen.

Onze diensten:

  • Rioolverstopping: Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Met gespecialiseerde apparatuur en diepgaande expertise wordt uw probleem snel en grondig aangepakt.

  • Preventief onderhoud: Met ons preventieve onderhoudsplan kunt u toekomstige problemen en onverwachte kosten vermijden. Regelmatige inspectie en onderhoud kunnen veel problemen voor zijn.

  • Advies op maat: Uw situatie is uniek en verdient een unieke aanpak. Bas Koelman biedt persoonlijk advies en oplossingen op maat, zodat uw riolering weer optimaal functioneert.

Verstopping in uw riool?

Verstopping in uw riool?

Heeft u onmiddellijk hulp nodig of wilt u meer weten over onze diensten?

Wacht niet langer en neem contact op met Bas Koelman van Ontstoppingsdienst Koelman.

Bel naar 06-11300951 voor directe assistentie. 

× Hoe kan ik je helpen?
Ga naar de inhoud